Η εταιρία μας

Ιστορία

    Η Access Yachting δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας σκαφών αναψυχής από το 2004, εισάγοντας από μικρά ταχύπλοα έως πολυτελή Mega Yachts. Με έδρα στον Άλιμο Αττικής, απέναντι από τη μαρίνα Άλιμου, η εταιρία ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Gulf Craft Inc. απέκτησε ισχυρή φήμη παρέχοντας έναν ασυναγώνιστο συνδυασμό τιμής και ποιότητας. Το γεγονός αυτό, καθώς και η διάκριση της εταιρίας για τη διαφάνεια και τη συνέπεια στις συναλλαγές της, κατέστησαν αυτήν αντάξια του ονόματος που της έδωσε η Access Maritime, εταιρία με μακρά παράδοση στον χώρο της διεθνούς ναυτιλίας.

   Προς τα τέλη του 2008, με σκοπό να παρέχει ολοκληρωμένες και αυτόνομες υπηρεσίες εμπνέοντας περαιτέρω εμπιστοσύνη στους πελάτες και εξοικονομώντας τους χρόνο και χρήματα, η Access δημιούργησε κινητό συνεργείο σκαφών για συντήρηση, service, επισκευές, τοποθετήσεις και μετατροπές. Κατά συνέπεια, ακολουθώντας τη φιλοσοφία της εταιρίας, το πεπειραμένο προσωπικό και οι εξωτερικοί συνεργάτες του τμήματος  παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες Service με αξιοπιστία , αμεσότητα και ποιότητα, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές τις αγοράς.

 Αντιπροσωπείες

   Η Access Yachting αντιπροσωπεύει σκάφη υψηλής ναυπηγικής, ποιότητας και αξιοπιστίας. Με σεβασμό στον αγοραστή, βασική αξίωση της εταιρίας είναι η διάθεση σκαφών που να αποτελούν έμπρακτα έξυπνες αγορές και όχι αλόγιστες δαπάνες. Συνεπώς, τα ναυπηγεία – συνεργάτες επιλέγονται με γνώμονα όχι μόνο την τιμή ή την ποιότητα, αλλά τον συνδυασμό των δυο.

H Access, μέχρι σήμερα, συμπεριλαμβάνει στο χαρτοφυλάκιό της, τις ακόλουθες επωνυμίες:

·        Majesty Yachts

·        Oryx Sport Yachts & Cruisers

·        Silver Craft

·        Coronet Yachts

Φιλοσοφία

Η αξίωση της αναψυχής ως αρετή διέπει την φιλοσοφία της εταιρίας. Οι άνθρωποι που επιλέγουν την Access Yachting για να «επενδύσουν» στην απόλαυση, χαίρουν ιδιαίτερου σεβασμού και ανταπόκρισης. Ο χώρος των σκαφών αναψυχής, κρύβει πολλούς κινδύνους εντός και εκτός θαλάσσης. Η υπευθυνότητα, η συνέπεια και η έμπρακτη υποστήριξη συνοψίζουν την αποστολή της εταιρίας, εμπνέοντας σιγουριά και εμπιστοσύνη στο πολύπλοκο ζήτημα της αγοράς σκάφους.

Διαρκή συμμετοχή και ανοδική πορεία

·        Η Access Yachting από το 2005 μέχρι και σήμερα έχει συμμετάσχει επανειλημμένως σε όλα τα ελληνικά ναυτικά σαλόνια (International Athens Boat Show, Exclusive Boat Show, Best Value, Ναυτικό Σαλόνι Βορίου Ελλάδος), ενώ πάντα παραβρίσκεται στο Dubai International Boat Show (DIBS), ως αντιπρόσωπος του μεγαλύτερου ναυπηγείου της μέσης ανατολής: Gulf Craft Inc. (Majesty Yachts, Oryx Sport Yachts & Cruisers, Silver Craft),.

Η διαρκής παρουσία στον τύπο, η εντεινόμενη προβολή στα ναυτικά δρώμενα, καθώς και η αυξανόμενη ανταπόκριση του κόσμου, καθιστά την Access κάτι περισσότερο από μια ανερχομένη ναυτιλιακή δύναμη.